Puteți comanda și telefonic: 0722 678 487

Imagine foarte clara cu o corectie a culorilor. Optica cu lentile acromatice asigura un standard pentru claritatea imaginii, culoare fiind comparabila cu lupele galilean. Camp vizual larg si de adancime mare.Imbunatatirile aduse lupelor binoculare asigura un camp vizual foarte larg, fara distorsiuni ( pana la 320mm ) si o mare adancime a campului ( pana la 320mm) pentru a elimina oboseala ochilor pe o perioada mare de utilizare.

Rezistenti la praf si apa. Toate lupele sunt antipraf si antizgarieturi, pentru a asigura ani buni de dezinfectie si utilizare fara probleme. Flexibile pentru o ajustare precisa. Lupele binoculare au partea optica ajustabila , stanga dreapta pentru a selecta distanta interpupilara corecta . Lupele pot fi ajustate precis pentru fiecare utilizator , pentru performanta optica maxima , insemnand montarea pe cinci tipuri diferite de suport, rame de ochelari sau banda de cap ( cu un singur adaptor). Ochelari din policarbonat extrem de rezistenti. Ultra usoare cantaresc doar 42 grame pentru confortul utilizatorului pe perioade extinse de utilizare.

Marire de 3.5x Lupele de 3,5x marire, ofera o combinatie intre marire si camp vizual larg, adancimea campului si usurinta de folosire.

Lupele 3,5x marire sunt ideale pentru mai multe aplicatii cum ar fi in stomatologie la manoperele de endodontie.Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Ochelari Lupe

  • Cod produs: loup
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
  • 450,00 Lei