Puteți comanda și telefonic: 0722 678 487

Date Personale - (GDPR)

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL (GDPR)

Datele dumneavoastra personale ce vor fi transmise prin intermediul email-ului, telefonic sau prin formularele de contact si newsletter vor fi in siguranta si nu vor fi transmise sub nicio forma altor parti.

Datele cu caracter personal pe care le colectăm despre tine.

Policlinic Dental Distribution va prelucra datele tale cu caracter personal în baza următoarelor: Executarea sau încheierea contractului cu tine și pentru a da curs solicitărilor tale. Acest lucru ne permite, de asemenea, să îți emitem factura în funcție de serviciile și produsele pe care le-ai achiziționat.

Interesele comerciale legitime ale Policlinic Dental Distribution, de exemplu, prevenirea fraudelor, menținerea securității rețelei și serviciilor noastre, marketing direct și îmbunătățirea serviciilor noastre. Ori de câte ori ne bazăm pe acest temei juridic pentru a prelucra datele tale, evaluăm interesele noastre comerciale pentru a ne asigura că acestea nu prevalează asupra drepturilor tale. În plus, în unele cazuri ai dreptul de a te opune acestei prelucrări. Conformarea cu o cerință legală imperativă, inclusiv, de exemplu, cerințe contabile și fiscale, care fac obiectul unor politici interne stricte (cum ar fi perioadele de păstrare), proceduri, și dreptul tău de a restricționa utilizarea datelor proprii, care controlează obiectul serviciilor de asistență juridică ce vor fi prestate; sau Consimțământul pe care îl acorzi atunci când Policlinic Dental Distribution nu se bazează pe alt temei legal. Consimțământul poate fi retras în orice moment.

Vom colecta datele tale cu caracter personal atunci când, de exemplu: Cumperi sau utilizezi oricare dintre produsele și serviciile noastre; Te înregistrezi pentru un anumit produs sau serviciu; Te abonezi la buletine informative, alerte sau alte servicii oferite de noi; Ne contactezi prin diverse canale, sau ne soliciți informații în legătură cu un produs sau serviciu; Iei parte la o competiție sau tragere la sorți; Vizitezi sau navighezi pe site-ul nostru; Ai acordat permisiunea altor societăți, cum ar fi partenerii noștri comerciali sau asociații noștri, precum și unor terți furnizori sau contractanți ai noștri, să facă schimb de informații cu noi în ceea ce privește informațiile cu caracter personal; Atunci când datele tale cu caracter personal sunt publice.

Tipurile de informații pe care le putem avea sunt, dacă este cazul: Numele, adresa, codul numeric personal, documentul de identitate, numărul tău de telefon fix și/sau mobil, și adresa de e-mail; Contactul tău cu noi, cum ar fi o notă sau înregistrarea unui apel pe care l-ai făcut către unul dintre centrele noastre de contact, un e-mail sau o scrisoare transmise sau alte evidențe ale unui contact cu noi; Informații privind contul tău, cum ar fi datele plăților datorate sau primite, numerele de cont sau alte informații în legătură cu contul tău; Informații privind legitimitatea accesului – vom colecta parole, indicii și informații de securitate similare utilizate pentru autentificare și accesul la conturi și servicii; 

DATELE TALE

1. Pentru prestarea serviciului nostru, Prelucrarea comenzii tale și furnizarea produselor și serviciilor dorite• Pentru prelucrarea produselor și serviciilor pe care le-ai achiziționat de la noi, precum și pentru a te ține la curent cu evoluția comenzii tale; Facturare și relații cu clienții Pentru a te factura pentru utilizarea produselor și serviciilor noastre; Pentru a te contacta în cazul în care datele de facturare pe care ni le-ai furnizat sunt pe cale să expire sau nu putem încasa plata; Pentru a răspunde la orice întrebări sau preocupări pe care le poți avea în legătură cu produsele sau serviciile noastre. Policlinic Dental Distribution utilizează date cu caracter personal cum ar fi numele tău, adresa de e-mail, parola, codul numeric personal, documentul de identitate și numărul de telefon mobil pentru a putea face cele menționate mai sus.

2. Pentru îmbunătățirea serviciilor pe care ți le oferim Îmbunătățiri și inovații privind produsele și serviciile noastre• Colectăm informații anonime, fără elemente de identificare sau agregate în scopul îmbunătățirii serviciilor pe care le oferim tuturor. Niciuna dintre aceste date analitice nu poate duce la identificarea ta.

3. Marketing și individualizarea serviciilor pe care ți le oferim. Marketing. În calitate de client al nostru, dacă ți-ai dat consimțământul, te vom ține la curent în general cu privire la noile produse și servicii, îți vom trimite buletine informative (newsletter-e), te vom informa cu privire la oferte, promoții, trageri la sorți sau competiții. Dacă ne-ai dat permisiunea, te vom contacta și pentru a-ți aduce la cunoștință produsele și serviciile Policlinic Dental Distribution, dacă nu optezi să renunți la primirea unor astfel de mesaje de marketing din partea noastră; Te vom contacta prin poștă sau prin telefon. Te vom putea contacta prin intermediul partenerilor noștri, daca aceștia vor fi autorizați să prelucreze datele tale personale numai în numele Policlinic Dental Distribution și în conformitate cu politicile noastre; Poți controla permisiunile tale de marketing și datele pe care le utilizăm pentru individualizarea acestor comunicări în orice moment folosind adresa de email: sales@policlinic.ro sau în secțiunea de administrare a contului tău de pe site-ul www.policlinic.ro. 

 4. Modalitatea în care facem schimb de date cu caracter personal: Dacă este cazul, facem schimb de informații cu caracter personal cu: Parteneri sau agenți implicați în livrarea produselor și serviciilor pe care le-ai comandat sau utilizat; Societăți contractate să presteze servicii pentru sau în numele Polilcinic Dental Distribution; Agenții de colectare a datoriilor sau alte organizații de recuperare a datoriilor; Agenții de aplicare a legii, organe guvernamentale, organizații de reglementare, instanțe sau alte autorități publice dacă avem această obligație legală sau suntem autorizați prin lege; O terță parte sau un organ, atunci când dezvăluirea respectivă este necesară pentru îndeplinirea oricărei legi aplicabile sau a altei cerințe legale sau de reglementare; Terțe părți pentru promoții comune cu acea terță parte. Acestea vor răspunde pentru conformarea lor cu legile aplicabile privind protecția datelor.

Managementul fraudelor și aplicarea legii: Vom dezvălui informații dacă acest lucru este justificat în scopul de a ne proteja împotriva fraudelor, a ne apăra drepturile sau proprietatea, sau a proteja interesele clienților noștri; De asemenea, este posibil să fie necesar să dezvăluim informațiile tale pentru a ne conforma obligației legale de a răspunde la cererile legale ale autorităților. Datele tale cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci când considerăm, cu bună credință, că avem obligația de a face acest lucru în conformitate cu legea și în baza unei evaluări exhaustive a tuturor cerințelor legale. 

Durata de păstrare a datelor tale cu caracter personal: Vom stoca informațiile tale atât timp cât ni se cere prin lege. Dacă nu există nicio cerință legală, le vom stoca doar atât timp cât este necesar. Cu excepția situației în care legea prevede altfel, de regulă vom prelucra datele tale pe perioada existenței unui contract între tine și Policlinic Dental Distribution, plus o perioadă de trei ani de la încetarea acestuia. Păstrarea în siguranță a datelor tale cu caracter personal. Nu putem accepta responsabilitatea pentru niciun acces neautorizat sau pierdere de date cu caracter personal care nu ține de controlul nostru. Nu îți vom cere niciodată să ne comunici informațiile tale sigure, personale, printr-un mijloc de comunicare nesolicitat. Răspunzi pentru păstrarea în siguranță a informațiilor personale și privind contul și pentru necomunicarea acestora către alte persoane. Site-ul nostru web poate conține link-uri la site-urile web ale unor terțe părți. Nu răspundem pentru securitatea și conținutul respectivelor site-uri ale terțelor părți. Prin urmare, asigurați-vă că citiți politica acelei societăți privind protecția datelor și cookie-urile înainte de a utiliza sau de a pune informațiile personale pe site-ul acestora. Același lucru se aplică în cazul oricăror site-uri sau conținuturi ale terțelor părți la care te conectezi utilizând produsele și serviciile noastre. 

DREPTURILE TALE: Dreptul de rectificare a datelor cu caracter personal: Ai dreptul de a rectifica datele deținute în legătură cu tine, dacă acestea nu sunt corecte. Dacă datele pe care le deținem trebuie actualizate sau în cazul în care consideri că acestea pot fi incorecte, te poți autentifica în site-ul nostru pentru actualizarea sau ne poți scrie pe sales@policlinic.ro Dreptul de acces la datele cu caracter personal. Ai dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal pe care le deține Policlinic Dental Distribution în legătură cu tine. Pentru a face această cerere în calitate de persoană fizică sau terță parte autorizată, te rugăm să ne scri pe sales@policlinic.ro.

Dreptul la portabilitatea datelor: Ai dreptul de a putea lua cu tine datele proprii pe care ni le-ai comunicat în anumite circumstanțe. Dreptul de opoziție la utilizarea datelor cu caracter personal: În anumite circumstanțe, ai dreptul de a te opune prelucrării de către Policlinic Dental Distribution a datelor tale cu caracter personal. Pentru a nu mai primi mesaje de marketing: Dacă nu dorești să mai primești mesaje de marketing din partea Policlinic Dental Distribution privind serviciile și produsele noastre și/sau ale partenerilor noștri, poți opta pentru a renunța la toate comunicările de marketing sau doar la metodele selectate (e-mail, SMS, sau poștă). Există diverse metode de a renunța la primirea mesajelor de marketing: Autentifică-te în contul tău de pe site pentru gestionarea permisiunilor proprii; Trimite un e-mail la adresa sales@policlinic.ro, pentru instrucțiuni. Accesează link-ul de la sfârșitul unui newsletter pentru a te dezabona;

Cum să înaintezi o plângere: Dacă dorești să ne contactezi în legătură cu oricare dintre drepturile tale sau să faci o plângere în legătură cu modul în care utilizăm datele tale cu caracter personal, te rugăm să ne contactezi prin mail la sales@policlinic.ro. Vom face toate eforturile pentru a te ajuta, dar dacă ai în continuare nemulțumiri, poți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal .

Dreptul de a restricționa utilizarea datelor tale cu caracter personal: În cazul în care consideri că datele pe care le deținem cu privire la tine sunt incorecte sau consideri că nu ar trebui să prelucrăm datele tale, te rugăm să contactezi echipa noastră, pentru o discuție în legătură cu drepturile pe care le ai. În anumite circumstanțe, vei avea dreptul de a ne cere restricționarea prelucrării.

Policlinic Dental Distribution urmărește să prelucreze și să păstreze datele tale doar atât timp cât acest lucru este necesar. În anumite circumstanțe, ai dreptul de a ne solicita să ștergem datele tale cu caracter personal pe care le deținem. 

Trimiterea catre noi a acestor date reprezinta acceptul de folosire a acestora.