Puteți comanda și telefonic: 0722 678 487

Termeni si conditii

Aceasta pagina defineste cum se utilizeaza informatia primita de la dvs, atunci cand utilizati situl acesta precum si pretul, termenii si conditiile de plata, garantia, livrarea.

   In momentul in care se va proceda la efectuarea comenzii veti fi rugat sa procedati la inregistrarea unor date atat ale Dvs sau ale firmei Dvs. Vrem sa va asiguram ca aceste informatii vor fi utilizate de catre noi, numai pentru efectuarea comenzii inregistrate. Datele Dvs sunt si vor ramane intotdeauna confidentiale.

   Domeniul si magazinul online Policlinic.ro sunt proprietatea POLICLINIC DENTAL DISTRIBUTION SRL inregistrata la registrul comertului cu J3/838/2013 si CUI 31896513. Livrarea produselor se poate face intr-un interval minim de 2 ore si maxim 36 de ore , din momentul in care s-au validat telefonic sau pe mail toate detaliile comenzii.Policlinic.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.

   Preturile si stocurile sunt actualizate zilnic, insa ele pot suferi modificari. Orice comanda va fi validata telefonic, si orice neconcordanta fata de preturile si stocurile afisate pe website va fi comunicata clientului, astfel incat acesta sa valideze comanda luand la cunostinta aceste informatii. Este posibil ca unele produse sa nu fie in stoc, caz in care mai dureaza aproximativ 7-10 zile pana cand marfa soseste de la furnizor, cu primul import. Este posibil de asemenea ca marfa sa nu fie nici la furnizor pe stoc, caz in care nu se poate comunica un termen precis pentru primirea produselor comandate. Fotografiile prezentate pe site au valoare pur informativa, nefiind contractuale. Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila. Indiferent de situatie se va lua legatura cu clientul prin telefon sau email, pentru stabilirea tuturor detaliilor si comunicarea eventualelor probleme care ar putea aparea. Preturile se pot modifica fara notificare prealabila. Scumpirile nu afecteaza comenzile date deja.

   Garantia:Toate produsele sunt insotite de factura si certificat de garantie eliberat de producator, acolo unde este cazul. In anumite situatii produsele pot fi returnate, cu conditia integritatii acestora (lipsa zgarieturi, crapaturi, rupturi sau orice alte defecte fizice), a integritatii si prezentei tuturor ambalajelor, dar nu mai tarziu de 14 zile de la data facturii. Pentru turbine (mai putin produsele de unica folosinta), piese de mana, garantia este de 6 - sase luni. Nu se pot returna consumabile cu ambalajul desfacut/rupt, decat in cazuri speciale. Transportul in acest caz este suportat de catre client. Daca motivul returului este din vina noastra, costurile vor fi suportate de catre noi.

   Magazinul online isi rezerva dreptul de a percepe o taxa de utilizare sau procesare administrativa din valoarea produsului in cazul unui retur. Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei. Stergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse sau afectarea intentionata a produsului sau folosirea lui altfel decat a fost desemnat de catre producator, duce la pierderea garantiei. Nu eliberam duplicate pentru certificatul de garantie. Toate produsele noastre sunt produse noi, sigilate de catre producator si sunt conforme cu normele CE.

   Livrarea coletelor se face printr-o firma de curierat rapid, Urgent Cargus. Pentru coletele trimise, timpul mediu de livrare este de 24h pentru orasele principale din tara si 36h pentru celelalte localitati, iar livrarea se va face la adresa specificata in momentul finalizarii comenzii.

   Plata: Pentru orice comanda se va plati suma de 23lei (Compania de transport a resimtit un impact major din cresterea costurilor generate de cresterea salariului minim pe economie cu 56%, deprecierea cursului valutar cu 4%, iar rata inflatiei a atins un procent de 3%, conform BNR.  Astfel, climatul economic din Romania si caracteristicile pietei de profil ne-au determinat sa revizuim tarifele standard incepand cu data de 3 Mai 2019, printr-o majorare de 3 lei fata de vechiul pret.) reprezentand transportul catre dvs a produselor cumparate. Plata se face tip ramburs la ridicarea coletului. Exista si posibilitatea de plata prin Ordin de Plata, in contul nostru; aceasta se va putea face in urma consultarii cu un reprezentant al firmei noastre. Se va emite o factura proforma pe numele clientului, cu produsele si preturile din comanda online, care se va folosi si pentru plata prin transfer bancar.

   Pentru orice comanda finalizata, un operator va va suna pentru confirmarea acesteia.

   Prezentele conditii si termeni sunt declarate acceptate odata ce ati finalizat o comanda din magazinul online.